Een uitgebreid assortiment in combinatie met een deskundig advies.

d42890_359Kinderschoenen zijn belangrijk!
D44309_122

Over Develab

Develab is hèt Nederlandse kinderschoenenmerk voor ondeugende, fantasierijke en nieuwsgierige kids. Het merk is, net als ondernemende kids, altijd in ontwikkeling en steeds op zoek naar iets nieuws. In plaats van trends te volgen maakt Develab de trends zelf. Het resultaat? De coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit.

Veel coole details

De coolste designs en mooiste details in combinatie met de hoogste kwaliteit. Dit maakt de schoenen ideaal voor kinderen die buitenspelen, rennen en ravotten. Met Develab kan het avontuur beginnen!

Develab schoenen zijn misschien wel het best te herkennen aan de bijzondere en vaak sporty details. Deze maken de shoes tot echte eyecatchers. Develab schoenen staan bekend om hun stoere emblemen, stiksels en opdrukken. Vaak worden verschillende materialen en afwerkingen met elkaar gecombineerd. Wat dacht je van een meidenlaars met een metallic finishing? Of een jongensschoen met used look? De kenmerkende rubberen zool maakt de schoenen helemaal compleet. Ready? Go!

De naam Develab

Develab is een vrije interpretatie van de woorden development en laboratory. Deze woorden vertalen de filosofie van het merk dat altijd in beweging is. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Ze zijn niet alleen terug te zien in de schoenen, maar ook in het beeldmerk. De pijl geeft aan: we willen vooruit, de wereld in, bezig zijn met nieuwe dingen. De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape. Die staan symbool voor de kennis en ervaring die is toegepast om het merk Develab tot leven te brengen en te blijven ontwikkelen.

Terug naar nieuws
Webshop SV Roggel Webshop RKSV Liessel Webshop RKMSV Webshop SVVH Webshop ZVV Beringe Webshop SVVH Webshop ZVV Beringe
Openingstijden
Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 20.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.30
Copyright © 2024 Meeuwis Meijel. Alle rechten voorbehouden